Στο πλαίσιο εκδηλώσεων «Μια ζωή παραμύθι» από 23 έως 28 Μαΐου μας τίμησε με τη συμμετοχή του ο θίασος σκιών «ο Θερσίτης» του Ανδρέα Δερμάτη από την Αίγινα.
Ο ανεπανάληπτος καραγκιοζοπαίχτης-παραμυθοποιός διασκεύασε το παραμύθι του Χ. Κ. ’Αντερσεν «Ό,τι κάνει ο γέρος μου καλά καμωμένο» για τις ανάγκες των εκδηλώσεων μας και το μετέφερε στον κόσμο του Καραγκιόζη με τίτλο «Ό,τι κάνει ο Καραγκιόζης καλά καμωμένο».
Έτσι λοιπόν την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 μικροί και μεγάλοι φίλοι μας απόλαυσαν μιάμιση ώρα γέλιου και ειδικά οι μεγάλοι ταξίδεψαν πίσω στην παιδική τους ηλικία με ιδιαίτερη συγκίνηση.
Επίσης τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 δόθηκαν δύο παραστάσεις, μία για τα νηπιαγωγεία με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και η κούνια του» και μία για τα δημοτικά σχολεία. Για τα δεύτερα επιλέχθηκαν αστείες και διδακτικές ιστορίες του Καραγκιόζη, ανάλογες με την ηλικία των παιδιών. Ο αγαπημένος μας καραγκιοζοπαίκτης και οι συνεργάτες του καθήλωσαν με τρόπο μαγικό τους μικρούς θαυμαστές τους με την εξαιρετική δουλειά τους και όχι μόνο αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τέλος της παράστασης ο Ανδρέας Δερμάτης ξεναγούσε τα παιδιά πίσω από τον μπερντέ, ικανοποιώντας έτσι ένα μεγάλο αποθημένο των παιδιών που θέλανε να δούνε και να περιεργαστούνε από κοντά τις φιγούρες των αγαπημένων τους ηρώων.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας αυτόν τον απίστευτο μάγο-καλλιτέχνη και το θίασο του για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισαν με το ταλέντο και το μεράκι τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου